Bertil Gyllensten

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, instruktör i MBCT. Individualterapi,gruppterapi, gestalt och kroppsorienterad terapi

E-post: bertil@ifpt.se

Jag arbetar individuellt med dig som kommer för samtal och önskan om utveckling. Sedan en tid tillbaka har jag inte längre avtal med Region Skåne och tar inte emot remisser på vårdavtal och med högkostnadsskydd

Då använder jag mina erfarenheter från olika teorier och metoder för att hjälpa dig att må bättre.

I grunden har jag psykodynamisk psykoterapi och förståelsen för att vi alla har erfarenheter som påverkar oss idag, men också att kognitiva arbetssätt är viktiga för att underlätta en förändring. Sedan länge är mindfulness och meditation en del av mitt arbetssätt.

Fokus på här och nu och lyhördhet för kroppens signaler är viktiga för att känna vad vi behöver. Det är ju trots allt i den levande kroppen vi finns till.

Under åren har jag skrivit några böcker om personlig utveckling, terapi och kropps orienterad psykoterapi. Du kan hitta dom i delen om böcker.

Ibland arbetar jag också med ledarskapsutveckling och den typen av handledning. Du hittar mer om det på Ledarskapsakademins hemsida.

Jag har varit verksamhetschef för Institutet för Psykoterapi Skåne AB 1985-2015. Nu är jag VD. I grunden har jag en psykolog- och psykoterapeut-utbildning på psykodynamisk grund.

Bertil erbjuder följande:

Handledning
Individuell terapi
Kropporienterad psykoterapi
Ledarskapsutveckling
Mindfulness
Personlig utveckling