Guidade meditationer

När du lyssnar på någon av dessa guidade meditationer är det en hjälp för dig att skapa en trigger. Det är en liten omärklig handling som till exempel att föra samman tummen och ett finger. Då hjälper du kroppen att komma ihåg det avspända tillståndet som du kommer i under avspänningen. Sedan kan du använda din trigger i helt andra sammanhang då du vill återskapa något av det lugnet fast du inte lyssnar på ljudfilen. Lycka till!

Kroppsmeditation och Trygg Plats

Ladda ner ljudfil, 14 MB, högerklicka o välj spara eller spela upp direkt:

Kroppsskanning

Ladda ner ljudfil, 14 MB, högerklicka o välj spara eller spela upp direkt:

Platsen vid bäcken

Ladda ner ljudfil, 14 MB, högerklicka o välj spara eller spela upp direkt:

Nedräkning till alfa

Detta är en kort meditationshjälp kombinerad med en postiv målbild som snabbt för dig ner till ett lugnare och mer avspänt tillstånd. Du kan med fördel använda den i de flesta sammanhang enkelt sittande i en stol på jobbet, hemma eller på ett tåg eller flyg

Ladda ner ljudfil, 9 MB, högerklicka o välj spara eller spela upp direkt: